Het aantal bezoekers op deze site:

 

18-11-06 Gymnaestrada Nieuws ...

De Nederlandse Gymnaestrada wordt dit seizoen gehouden op 25 - 28 Mei 2007 (Pinksterweekend). We willen heel graag met het showteam hier naar toe. Dus hou dit weekend vrij !! We gaan met Tentjes overnachten vlakbij de sporthal in Eindhoven waar het evenement (wat eens in de 4 jaar wordt gehouden), wordt gehouden. Iedere dag mogen verenigingen demo's geven in alle facetten van de gym. Dat kan springen zijn, dans, rope skipping, acrogym. Een ideale kans om onze show, bestaande uit acro en springen in allerlei variaties, aan een ander publiek te laten zien. Bovendien een heel leuk weekend om eens met z''n allen te camperen en vooral veel lol samen te gaan maken. Je kan bij de verschillende demo's en shows gaan kijken (deelnemers hebben gratis toegang), of lekker in het supergrote subtropisch zwembad wat gaan poedelen ... 4 jaar terug was dat zwembad al geweldig, dus ik hoop dat het nu nog mooier is geworden. Zodra ik wat meer weet over de kosten of andere info, dan zal ik het jullie laten weten.

Dus vrijhouden dat weekend, want 4 jaar er weer op wachten is eeeeeeerg lang !!!

10-10-06 Nieuwe Links ...

Er zijn op de linkspagina hele leuke links opgenomen naar filmpjes van een Shearleading groep in Amerika. Zeker leuke voorbeelden om mee te nemen in de showtrainingen.

04-10-06 Nieuwe Show ...

Na de normale conditie en kracht training aan het begin van het nieuwe seizoen, gaan we zo langzamerhand beginnen aan het opzetten van een nieuwe show voor dit jaar. Er zijn weer wat gezichten verdwenen in het team, maar zeker hele goede nieuwe gezichten teruggekomen! Ook is de Stienser inbreng in het team weer vergroot. Zodra er wat vormen van het nieuwe nummer bekend zijn, zal ik er wat over schrijven of via foto's en filmpjes vast even wat laten zien.

15-08-06 Twee nieuwe Filmpjes online ...

Om de vakantie verveling maar even tegen te gaan maar even twee nieuwe filmpjes op de site gezet. Frouke met een paar maffe sprongen en Dylan's originele slinger. Dit was toen hij hem nog maar net kon in oktober 2005. Wow alweer lang geleden. Misschien kan hij in de nieuwe Gymnastrada show nog terug komen .. wie weet ..